maandag 25 februari 2013

Axe Showergel Rise Up: de perfecte douchegel om wakker mee te worden!


Axe Showergel Rise Up: de perfecte douchegel om wakker mee te worden!

Waar kan ik Axe Showergel Rise Up kopen?

Deze douchegel van Axe is te koop bij drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.

Informatie over het merk Axe

Axe is een merk van Unilever, dat in sommige andere landen onder de naam Lynx wordt verkocht. Dit merk verkoopt o.a. deodorant, douchegel en parfum. In de Axe-reclames worden de producten neergezet alsof ze een grote aantrekkingskracht hebben op vrouwen, het Axe-effect.

Verpakking

De douchegels van Axe zijn onderverdeeld in 2 verschillende soorten flessen. Er zijn de zwartgekleurde flessen die niet transparant zijn en de transparante flessen, waarbij je makkelijk kunt zien wanneer de douchegel opraakt. De Axe 'Rise Up' douchegel zit in een handige transparante plastic fles. De fles is ongeveer 17 cm hoog, 3 cm dik en ongeveer tussen de 6 en 8 cm breed (fles is loopt van breed naar iets smaller). De fles ligt lekker in de hand en is aan de zijkanten geribbeld, waardoor hij onder de douche niet snel uit je handen zal glijden. Bovenop zit een grote zwarte klikdop dat vastzit aan het flesje. De dop klikt goed op de fles, zodat als je deze bijvoorbeeld meeneemt op vakantie, die niet snel zal lekken.

De doseerdop van de Axe douchegel

Op de voorkant staat het woord AXE in het zilver met daarnaast het woord 'Rise Up in gele letters. Op de achtergrond zijn 2 pijlen zichtbaar die naarboven wijzen met daarnaast blauwe en gele balletjes. Onder de afbeelding staat de tekst ´Uplifting Himalayan Minerals & Lime Extract'. Achterop de fles staat dat als je zin hebt in een legendarische ochtend, je deze douchegel moet gebruiken. Axe Rise Up zou verrijkt zijn met verfrissende Himalaya-mineralen en limoenextracten om je zintuigen te stimuleren en je lichaam en geest een duwtje te geven. Ook wordt er vermeld dat het product dermatologisch getest is. Helemaal onderaan staan de contactgegevens en de ingrediënten van het product. Inhoud van de fles is 250 ml.

Geur en kleur

De geur doet me erg denken aan een bestaande douchegel van Axe, namelijk de 'Hangover'. Degene die die geur nog kennen zullen wel weten dat het net leek alsof je stond te douchen tussen de sinaasappelbomen. Geloof me, de 'Rise Up' ruikt nog zuurder. Dus als je 's ochtends niet wakker kunt worden, raad ik je zeker aan om deze douchegel eens te gebruiken. Ik ben er 100% zeker van dat je in één keer wakker wordt, zo verfrissend is deze douchegel. De geur van sinaasappel en citroen overheersen duidelijk. De kleur van deze douchegel is geel waar kleine blauwe balletjes in zitten. De functie van de balletjes is denk ik voor het scrubben, want er zit verder geen olie in net als bij bijvoorbeeld de 'Axe Thai Massage'.

De Axe douchegel


Is deze douchegel van Axe fijn in gebruik?

De gel is niet te dik en niet te dun, perfect dus. Daardoor is het makkelijk te doseren op je hand en wanneer je het uitsmeert over je lichaam voelt de gel erg zacht aan. De geur blijf je, zoals ik gewend ben van Axe, lekker lang ruiken op je lichaam. De douchegel reinigt verder gewoon goed. Het ligt er natuurlijk aan hoeveel je per keer gebruikt, maar je kunt zeker wel een maand doen met één fles totdat ie helemaal op is. Deze douchegel is dus redelijk zuinig.

Ook is deze geur voor de liefhebbers verkrijgbaar als:
  •  Deospray




Conclusie

Wanneer je 's ochtends je ogen niet opent kunt krijgen en maar moeilijk op gang komt, raad ik je de 'Rise Up' Showergel van Axe zeker aan. Ikzelf hou meer van de zoetere geuren als de 'Instinct' of de 'Hot Fever', maar deze is echt heerlijk om de dag mee te beginnen. De gel zelf is zacht voor je huid en perfect van samenstelling, het reinigt goed en het is redelijk zuinig. De prijs is wel iets aan de hoge kant, maar aangezien het product best zuinig is, valt dit uiteindelijk ook mee. Ik ben dus helemaal tevreden over deze Axe douchegel!

Pluspunten
+ Reinigt goed
+ Stevig en degelijke fles

Minpunten
- Misschien de prijs




Axe douchegel kopen bij Bol.com?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Algemene informatie

Merk: Axe
Fabrikant: Unilever
Inhoud: 250 ml
Type: Douchegel voor mannen
Verkrijgbaar: drogisterij, supermarkt, webwinkels
Prijs: tussen de 3 en 4 euro

woensdag 20 februari 2013

Axe Excite Deoroller: een deo met een heerlijke geur, die de hele dag beschermt!


Axe Excite Deoroller: een deo met een heerlijke geur, die de hele dag beschermt!

Het merk Axe

Axe is een merk van Unilever, dat in sommige andere landen onder de naam Lynx wordt verkocht. Dit merk verkoopt o.a. deodorant, douchegel en parfum. In de Axe-reclames worden de producten neergezet alsof ze een grote aantrekkingskracht hebben op vrouwen, het zogenaamde Axe-effect.

Waar kan ik de Axe Excite deoroller kopen?

Deze deoroller is te koop bij drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.

De deoroller

De plastic roller is ongeveer 11 cm hoog en heeft een diameter van bijna 4,5 cm. De body heeft een zwarte kleur en loopt smal toe naar het uiteinde. Aan de andere kant zit een grote grijze draaidop. Op het etiket aan de voorkant staat 'AXE DRY' in zwarte letters op een zilvergrijze achtergrond. Daaronder staat dat het een anti-transpirant is en dat het 24 uur zou moeten werken. Verder staat het woord 'EXCITE' er in zilveren letters op gedrukt. Achterop is informatie te vinden als de ingrediënten (zie onderaan deze review), de houdbaarheid van 2 jaar en de inhoud van 50 ml. Voor de mensen die deze info belangrijk vinden: in dit product zit alcohol.

Hoe ruikt deze deo van Axe?

De geur van deze 'Excite' deoroller is behoorlijk sterk. Het heeft een hele zoete geur. De geur van de 'Excite' douchegel is zoet en zacht. Dat zachte vind je minder terug in deze deo en dat komt omdat hier ook alcohol in zit. Dit maakt de geur wat scherper, al valt het op een afstand wel mee. Ik vind dit één van de lekkerste geuren van Axe. De geur doet me een beetje denken aan kermissnoep zoals een wijnbal, spekjes of een suikerspin. Ook heeft het wel iets weg van anijs, amandel of marsepein. Erg lekker dus! De geur blijf je in ieder geval wel de hele dag ruiken, dus wat dat betreft komen ze die belofte na.

Axe Excite Deoroller: een deo met een heerlijke geur, die de hele dag beschermt!


Is de Axe deoroller fijn in gebruik?

Ik vind de vorm van deze Axe deorollers niet perfect. De dop laat ik namelijk regelmatig uit mijn handen vallen. Ik weet niet of anderen hier ook last van hebben, maar ik vind dit in ieder geval wel vervelend. De bal in de deoroller vind ik wel fijn in gebruik. Aan het einde zit een grote ronde bal en omdat de roller op zijn kop staat blijft deze altijd goed vochtig. Hierdoor draait ie lekker soepel bij het rollen onder je oksel. Klein nadeel is wel dat er opgedroogde resten bij de sluiting van de dop ontstaan. Na het rollen geef ik het altijd een paar minuten de tijd om op te drogen om o.a. vlekken in mijn kleding te voorkomen. Verder heb ik het nooit echt bijgehouden, maar volgens mij doe ik ongeveer 2 maanden met 1 deoroller. Uiteindelijk valt de prijs dus best mee en heb ik een product dat goed werkt.

Deze geur is voor de liefhebbers ook verkrijgbaar als:
  • Bodyspray
  • Dry Spray
  • Douchegel
  • Aftershave
  • Eau-de-toillette

Conclusie

Ik ben echt supertevreden over deze deoroller van Axe. Samen met de 'Dark Temptation' douchegel is dit toch wel mijn favoriete Axe geur. De roller vind ik redelijk makkelijk in gebruik, alleen glijdt de dop vaak snel uit mijn handen. De geur is erg lekker en het product is ook zuinig in gebruik, waardoor de prijs uiteindelijk ook wel meevalt. Ook blijft de geur de hele dag hangen, zonder dat je bij hoeft te rollen. Ik kan deze deoroller van Axe iedereen aanraden!

Pluspunten
+ Lekkere geur
+ Anti transpirant werkt
+ Zuinig in gebruik

Minpunten
- Vorm van de roller



Axe deo bestellen bij Bol.com?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Algemene informatie

Merk: Axe
Fabrikant: Unilever
Inhoud: 50 ml
Type: deoroller
Verkrijgbaar: drogisterij, supermarkt, webwinkels
Prijs: tussen de 3 en 5 euro


Ingrediënten

Alcohol Denat., Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Parfum, Hydroxypropylcellulose, Silica, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Coumarin.



Axe Excite: vernieuwend en de lekkerste geur tot nu toe van Axe!



Iedereen heeft de nieuwe reclame van Axe misschien wel gezien. De mooie, vrouwelijke engelen vallen op aarde en gooien hun Aureool kapot op de grond voor degene die met deze nieuwe geur van Axe gedoucht heeft. ´Zelfs engelen zullen ervoor vallen´ eindigt de reclame mee. Nou, ik ben benieuwd of dit echt een vernieuwende douchegel is van Axe. Ik zie dat de verpakking ook vernieuwd is, dus nu ben ik helemaal benieuwd. Lees snel verder wat mijn ervaring is!

Informatie over het merk Axe

Axe is een merk van Unilever, dat in sommige andere landen onder de naam Lynx wordt verkocht. Dit merk verkoopt o.a. deodorant, douchegel en parfum. In de Axe-reclames worden de producten neergezet alsof ze een grote aantrekkingskracht hebben op vrouwen, het Axe-effect.

Waar kan ik de Axe Excite douchegel kopen?

Deze douchegel is te koop bij drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.

Verpakking

De douchegels van Axe zijn onderverdeeld in 2 verschillende soorten flessen. Er zijn de zwartgekleurde flessen die niet transparant zijn en de transparante flessen, waarbij je makkelijk kunt zien wanneer de douchegel opraakt. Deze Axe Excite zit in een niet transparante zwarte fles. De fles is bijna 17 cm hoog, 3 cm dik en ongeveer tussen de 6,5 en 7 cm breed (in het midden is de fles namelijk iets smaller). Op de voorkant staat duidelijk het logo van Axe gedrukt met de informatie dat het om een de nieuwe geur 'Excite' gaat. Twee zilveren vleugels met een paarse tint staan om het logo heen afgebeeld. Op de achterkant staat allerlei informatie als het logo, de beloftes die ze maken, de contactgegevens voor als je vragen, klachten of suggesties hebt, de inhoud en de houdbaarheid vermeld.


Zoals je op de foto's kunt zien, zijn de flessen van Axe vernieuwd. De fles is iets strakker geworden en heeft meer stijl gekregen. Vooral de bovenkant en dan met name de sluiting is veranderd. Het heeft tegenwoordig geen klikdop meer waarbij je de dop open kunt klikken of trekken. Nu druk je namelijk de dop aan de ene kant naar beneden, waarna er een kleine doseeropening aan de andere kant naarboven komt. Lees verder in het stukje 'gebruik' of deze sluiting een verbetering is...

Geur en kleur

Wow! Ik klikte de nieuwe klikdop open en er kwam meteen een heerlijke geur me tegemoet. Dit is echt een hele nieuwe geur van Axe. Hij lijkt eigenlijk op geen andere geuren die ik van Axe ken. Het is best een moeilijk te omschrijven geur, maar ik ga het toch proberen. Het heeft een hele zachte, zoete geur. Het doet me een beetje aan anijs, marsepein of amandel denken. Het heeft ook wel iets weg van de Amando Amigo eau-de-toilette van vroeger. Het doet me ook een beetje denken aan kermissnoep, zoals een wijnbal, een suikerspin of spekjes. Zoals ik al zei is het moeilijk te beschrijven, maar ik vind dit de lekkerste geur van Axe tot nu toe. De geur is behoorlijk sterk en zal even blijven hangen na een douchebeurt. Gelukkig neemt het snel in sterkte af zodat je geen problemen krijgt dat de geur mixt met je aftershave of eau-de-toilette. De kleur van de douchegel is paars (zie foto). Ook dit is een kleur die ik bij Axe nog niet ben tegengekomen. Je kunt dus wel zeggen dat dit nieuwe product op alle vlakken vernieuwend is.



Is de Axe douchegel fijn in gebruik?

De fles heeft een handig formaat en vorm. Het plastic is wat minder glad, waardoor het een goede grip heeft. Erg handig, zodat het niet zomaar uit je natte handen glipt. Bij deze nieuwe geur hoort ook een nieuwe sluiting. Het is niet meer een klikdop die aan een klein stukje plastic vastzit. Het kwam namelijk weleens voor dat de klikdop eraf scheurde. Bij deze nieuwe sluiting kan dat dus niet meer. Nu druk je de ene kant naar beneden, waardoor de doseeropening een stukje naar boven komt. Deze is ongeveer 1 cm breed en 4 mm hoog. Van de achterkant lijkt het wel op een Cobra slang die omhoog komt en in de aanval gaat (zie foto). Ik moet zeggen dat hij perfect werkt. Het doseren gaat supermakkelijk. De dop sluit goed na het dichtklikken, waardoor je het product makkelijk ergens mee naartoe kunt nemen zoals bijvoorbeeld op vakantie. De douchegel vind ik wel wat aan de dunne kant, waardoor het best makkelijk van je hand afglijdt. De vloeibare zeep schuimt redelijk, maar niet overdreven. Toch is het product best zuinig, want ik doe zeker een maand met één fles. De douchegel is na openenen minimaal nog een jaar houdbaar.

Ook is deze geur voor de liefhebbers verkrijgbaar als:
  • Aftershave
  • Body Spray
  • Dry Spray
  • Eau-de-Toilette
  • Deo Roller

Conclusie

Ik kan er kort over zijn. De Axe Excite douchegel is op alle vlakken vernieuwend en ik vind dit de lekkerste geur tot nu toe van Axe. De prijs valt mee, de nieuwe klikdop werkt uitstekend, de geur is heerlijk en het product is best zuinig in gebruik. Ik ben helemaal tevreden en kan deze Axe douchegel iedereen aanraden! Nu maar afwachten of die engelen naar beneden vallen...

Pluspunten
+ Heerlijke geur
+ Nieuwe sluiting werkt perfect
+ Reinigt goed
+ Handige fles

Minpunten
Geen



Axe kopen bij Bol.com?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Algemene informatie

Merk: Axe
Fabrikant: Unilever
Inhoud: 250 ml
Type: douchegel voor mannen
Verkrijgbaar: drogisterij, supermarkt, webwinkels
Prijs: tussen de 3 en 4 euro
Bekijk de TV-commercial van de Axe Excite douchegel op Youtube. 

Ingrediënten

Aqua, Sodium, Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Parfum, Cocamide MEA, PPG-12, Citric Acid, Sodium Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 42090.


Vind je deze Excite geur van Axe lekker ruiken? 
Dan weet ik zeker dat je Axe Excite Deoroller ook de moeite waard vindt!



Axe Shower Gel Hot Fever: alsof je stukken exotisch fruit uitsmeert over je lichaam!


Axe Shower Gel Hot Fever: alsof je stukken exotisch fruit uitsmeert over je lichaam!

Informatie over het merk Axe

Axe is een merk van Unilever, dat in sommige andere landen onder de naam Lynx wordt verkocht. Dit merk verkoopt o.a. deodorant, douchegel en parfum. In de Axe-reclames worden de producten neergezet alsof ze een grote aantrekkingskracht hebben op vrouwen, het Axe-effect.

Waar kan ik Axe Shower Gel Hot Fever kopen?

Deze douchegel is te koop bij drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.

Verpakking

De Hot Fever douchegel van Axe zit in de bekende plastic flessen van Axe die een aparte en typische Axe vormgeving hebben, waardoor ze bijna altijd wel meteen te herkennen zijn in de schappen van de winkel. Op de voorkant staat het woord AXE in het zilver met daarnaast de woorden HOT FEVER. Op de achtergrond van het etiket is een draaiende ster afgebeeld met daaronder de tekst: BRAZILIAN HOT MUD & RED DRAGONFRUIT EXTRACT Shower GEL. Op de achterkant staat dat AXE Hot Fever je in de samba-stemming brengt met de Braziliaanse Hot Mud & Red Dargonfruit Extracten. Er wordt vermeld dat het product dermatologisch is getest. Daaronder staan de contactgegevens en de ingrediënten van het product. Inhoud is 250 ml.




De fles is ongeveer 17 cm hoog, 3 cm dik en ongeveer tussen de 6 en 8 cm breed (fles is loopt van breed naar iets smaller). De fles ligt lekker in de hand en is aan de zijkanten geribbeld waardoor hij onder de douche niet snel uit je handen zal glijden. Bovenop zit een grote zwarte klikdop dat vastzit aan het flesje. De dop klikt goed op de fles, zodat als je de fles bijvoorbeeld meeneemt op vakantie, deze niet snel zal lekken. De fles zelf is transparant, zodat je kunt zien wanneer deze bijna op is.

Hoe ruikte deze Axe douchegel?

Ik vind de Hot Fever douchegel een sterke zoete, exotische, maar toch frisse geur hebben. De Touch douchegel en de Vice douchegel van Axe vind ik daarentegen een stuk zoeter ruiken. Wanneer je in de fles van de Hot Fever knijpt komt er een overweldigende geur van fruit je tegemoet dat lang blijft hangen. Er zou een extract van dragonfruit in zitten dat (na wat zoekwerk) ook bekend staat als Pitaya, een cactussoort die van nature in Mexico, Midden-Amerika en Zuid-Amerika voor komt.

Welke kleur heeft de Axe Hot Fever Showergel?

De kleur van de douchegel is fel oranje waarin kleine scrubstukjes zijn verwerkt. Ook zitten er in de gel overal kleine luchtbelletjes. De kleur en geur komen in ieder geval met elkaar overeen vind ik.

Axe Shower Gel Hot Fever: alsof je stukken exotisch fruit uitsmeert over je lichaam!


Is de douchegel fijn in gebruik?

Deze Axe douchegel is fijn om aan te brengen op je lichaam. Het voelt lekker dik aan zodat het goed op je hand, washandje, spons etc. blijft zitten. Dit in tegenstelling tot sommige andere goedkopere douchegels. De kleine scrubstukjes op je lichaam is even wennen, maar is niet vervelend. De geur blijf je, zoals ik gewend ben van Axe, lekker lang ruiken op je lichaam. Het ligt er natuurlijk aan hoeveel je per keer gebruikt, maar je kunt zeker wel met 1 fles makkelijk een paar weken doen totdat ie helemaal op is.

Conclusie

Ik ben erg tevreden over de Axe Hot Fever douchegel en zal dit product nog lang gebruiken. De geur is lekker en hij maakt goed schoon, dus ik kan eigenlijk geen reden bedenken om dit product niet aan te raden bij anderen.

Pluspunten
+ lekkere zoete, exotische, maar toch frisse geur
+ reinigt goed
+ stevig en degelijke fles

Minpunten
- misschien de prijs



Axe douchegel bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!




Algemene informatie

Merk: Axe
Fabrikant: Unilever
Inhoud: 250 ml
Type: Douchegel voor mannen
Verkrijgbaar: drogisterij, supermarkt, webwinkels
Prijs: tussen de 3 en 4 euro
Bekijk de TV-commercial van Axe Hot Fever op Youtube.

Deze geur is ook voor de liefhebbers als Deodorant Bodyspray verkrijgbaar.



maandag 18 februari 2013

Wella New Wave Strong Wet Look Gel: de perfecte haargel voor een echte wet look effect!


Wella New Wave Strong Wet Look Gel: de perfecte haargel voor een echte wet look effect!

Informatie over het merk Wella

In 1880 begint de Duitse kapper, Franz Stroher, zijn eigen zaak. Hij ontwerpt een waterproof pruik dat een succes wordt en zet in 1904 zijn eigen fabriek op. Na het succes van de specialisatie in permanentproducten ontstaat de naam Wella, dat een afgeleide is voor het Duitse woord 'golf'. Na de overname van Procter & Gamble in 2003 gebruiken meer dan 4 miljoen salonprofessionals en ontelbaar veel klanten de producten van Wella.

Waar kan ik Wella New Wave Strong Wet Look Gel kopen?

Deze haargel is te koop bij drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.

Waarom Wella New Wave Wet Look Gel voor mij?

Ik heb in het verleden al heel wat verschillende haargels geprobeerd, maar ben eigenlijk alleen maar tevreden over de Wella New Wave producten. Wat dat betreft ben ik misschien een beetje ijdel, maar deze producten zorgen wel voor het gewenste resultaat. Ook al zweet ik bijvoorbeeld na het sporten of een avondje stappen, mijn haar blijft tenminste wel in vorm. Wanneer je met je handen door je haar heen gaat gebeurt het vaak bij andere gels dat er 1 grote pluizenbol ontstaat. Dit is bij een Wella-product niet het geval.

Wat belooft de fabrikant?

  • geeft een fantastische glans
  • langdurige versteviging en wet look effect
  • maakt je haar niet plakkerig
  • makkelijk uit te wassen


Hoe ziet de verpakking van deze Wella haargel eruit?

Deze gel zit in een flitsende rode metallic-kleurige tube van 200 ml, met als actie nu 33% meer voor dezelfde prijs. De tube is 17,5 cm hoog en de onderkant heeft een diameter van 5 cm. Er zit een grote witte, bijna transparante klikdop op dat goed werkt. Op de voorkant staat in het klein het logo van Wella en in grote letters New Wave. Ook staat het type en de sterkte aangegeven met bovenaan een icoon bestaande uit 2 druppels. Op de achterkant staat wat het product belooft, de ingrediënten, adresgegevens van de fabrikant etc. Dit alles staat, zoals op vele producten die hier verkocht worden, in het Nederlands en het Frans. Deze fles heeft een flitsende rode kleur, maar de New Wave productlijn krijgt vanaf aankomende vrijdag een zilver met rode kleur als uiterlijk. In het verleden was dit lichtblauw met rose/paars. Echt handig vind ik het niet, maar volgens mij veranderen ze elke 2 of 3 jaar helemaal van uiterlijk.

Geur en kleur

De gel heeft een lichtblauwe kleur en ruikt erg fris met een lichte zoete nageur. Het voelt wel heel erg plakkerig aan wanneer de gel uit de tube komt, maar nadat het is opgedroogd heb je hier helemaal geen last meer van.

Wella New Wave Strong Wet Look Gel: de perfecte haargel voor een echte wet look effect!

Is deze haargel van Wella fijn in gebruik?

Je hebt van deze gel maar een klein beetje nodig om je haar een echte Wet Look te geven. Knijp in de tube totdat er wat gel uitkomt en spreidt dit op je vingertoppen. Daarna de gel door je haar heen masseren. Ik gebruik deze gel eigenlijk altijd op nat haar, zodat het zich beter en makkelijker verspreidt. Volgens mij heb je dan minder nodig dan wanneer je het op droog haar gebruikt. Je haar wordt redelijk hard, maar blijft toch erg soepel en tegelijkertijd vind ik het Wet Look effect erg goed. Mijn kapsel blijft de hele dag goed in vorm en de gel is makkelijk uit te wassen. Aangezien je niet veel nodig hebt, kun je behoorlijk lang met zo'n tube doen. Met mijn kapsel (hele korte stekeltjes) doe ik ongeveer 2 maanden met een tube.

Andere producten van de New Wave Strong-lijn
  • Control Styling Gel
  • Define & Shine Gel-wax
  • Control Styling Spray
  • Control Styling Gel Spray

Conclusie

Vergeleken met de Control Styling Gel van Wella blijft deze gel beter zitten na een drukke dag. Tegenover de Ultra Strong Power Hold Gel blijft je kapsel met deze gel een stuk soepeler. En wat je met de andere gels niet hebt is natuurlijk het Wet Look Effect. Mijn mening is dat deze gel het beste bij mijn kapsel past en het beste aan mijn eisen voldoet. Naast dit alles vind ik dat het product zeker zijn beloftes nakomt. Het product is aan de prijzige kant, maar aangezien ik niet veel nodig heb valt dat uiteindelijk ook wel mee. Ik ben dus helemaal tevreden over de Wella New Wave Strong Wet Look Gel!

Pluspunten
+ Wet Look Effect werkt echt
+ haar blijft de hele dag of nacht in model

Minpunten
- best prijzig




Wella haargel bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!




Merk: Wella
Fabrikant: Procter & Gamble
Type: New Wave Wet Look Gel
Sterkte: Strong
Inhoud: 200 ml
Verkrijgbaar: drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.
Prijs: tussen de 5 en 5,50 euro





Axe Twist Showergel: de douchegel die van geur verandert!


Axe Twist Showergel: de douchegel die van geur verandert!

Informatie over het merk Axe

Axe is een merk van Unilever, dat in sommige andere landen onder de naam Lynx wordt verkocht. Dit merk verkoopt o.a. deodorant, douchegel en parfum. In de Axe-reclames worden de producten neergezet alsof ze een grote aantrekkingskracht hebben op vrouwen, het Axe-effect.

Waar kan ik Axe Twist Showergel kopen?

Deze douchegel is te koop bij drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.

Verpakking

De douchegels van Axe zijn onderverdeeld in 2 verschillende soorten flessen. Er zijn de zwartgekleurde flessen die niet transparant zijn en de transparante flessen, waarbij je makkelijk kunt zien wanneer de douchegel opraakt. De Axe 'Twist' douchegel zit in een zwarte plastic fles. De fles is ongeveer 17 cm hoog, 3 cm dik en ongeveer tussen de 6 en 8 cm breed (fles is loopt van breed naar iets smaller). De fles ligt lekker in de hand en is aan de zijkanten geribbeld, waardoor hij onder de douche niet snel uit je handen zal glijden. Bovenop zit een grote zwarte klikdop dat vastzit aan het flesje. De dop klikt goed op de fles, zodat als je deze bijvoorbeeld meeneemt op vakantie, die niet snel zal lekken.

Axe Twist Showergel: de douchegel die van geur verandert!

Op de voorkant staat het woord AXE in het zilver met daarnaast het woord 'Twist' in gifgroene letters, waarbij de letter 's' horizontaal is gespiegeld. Daarnaast staat dat het een 'Revitalising Showergel' is. Er is een simpele hoekige bliksemschicht afgebeeld met scherpe randen waarbij de kleur van groen naar geel verloopt. Deze verandert in een vloeiende lus dat ook van groen naar geel verloopt. Hierbij visualiseren ze dus dat de scherpe geur verandert in een zachte zwoele geur. Achterop de fles staat dat de frisse wervelwind er is om een goede indruk te maken die verandert in een langdurige verfrissing om haar te blijven verleiden en intrigeren. Ook wordt er vermeld dat het product dermatologisch getest is. Helemaal onderaan staan de contactgegevens en de ingrediënten van het product. Inhoud van de fles is 250 ml.

Axe Twist Showergel: de douchegel die van geur verandert!

Geur en kleur

Vooral bij deze nieuwe douchegel van Axe gaat het om de geur, omdat de fabrikant er een leuk marketingverhaal omheen heeft verzonnen. De geur zou van fris naar zwoel veranderen in de loop van de dag. Ik moet eerlijk toegeven dat de geur erg fris en zurig ruikt wanneer je de fles opendoet. Volgens de fabrikant is dit een unieke geur van frisse limoen- en citrusextracten. Ik vind dit wel kloppen, want de geur komt ook aardig in de buurt van de 'Hangover' en de 'Rise Up' van Axe. Deze ruiken ook allebei erg zurig en fris door de limoen en sinaasappelgeur die erin verwerkt is. Volgens de fabrikant gaat de 'Twist' van limoenfris over in een zwoelere nectarine geur. Ook dit vind ik kloppen, want hoe langer de douchegel op je lichaam zit, hoe minder zuur en hoe zoeter ie gaat ruiken. De geur blijf je na een douchebeurt behoorlijk sterk ruiken. Dat de geur daarna verandert in een zwaardere houtachtige en witte peper geur kan ik niet echt ontdekken. Het is een leuk verhaal wat ze bedacht hebben, maar dit vind ik een beetje ver gezocht. Toch vind ik de geur over het algemeen erg lekker ruiken en deze past perfect bij de beginnende lente. De kleur van de showergel is groen met een klein geel tintje, zoals je op de foto kunt zien.

Axe Twist Showergel: de douchegel die van geur verandert!

Is deze lekkere douchegel van Axe fijn in gebruik?

Deze Axe douchegel is niet te dik en niet te dun, perfect van samenstelling dus. Daardoor is het perfect te doseren op je hand en wanneer je het uitsmeert over je lichaam voelt de gel erg zacht aan. Deze nieuwe geur blijf je extreem goed en erg lang ruiken. De douchegel reinigt gewoon goed, zoals we gewend zijn van Axe. Het ligt er natuurlijk een beetje aan hoeveel douchegel je per keer gebruikt, maar je kunt zeker wel een maand doen met één fles totdat ie helemaal op is. Deze showergel is dus behoorlijk zuinig.

Ook is deze geur voor de liefhebbers verkrijgbaar als:
  • Deoroller
  • Deospray
  • Aftershave
  • Eau-de-toillette

Conclusie 

Ik ben zeer tevreden over deze douchegel van Axe. De geur is zeer verfrissend en ruikt erg sterk. De geur doet me een beetje denken aan de 'Rise Up' en de 'Hangover' van Axe, maar het zoete wijkt daar weer vanaf. Dat neigt namelijk iets meer naar de 'Hot Fever' dat ook van Axe is. De douchegel is verder makkelijk te doseren en het reinigt goed. Ik vind het echt een douchegel voor de lente. Je begint de dag hiermee heerlijk fris! De prijs is misschien iets aan de hoge kant, maar door de zuinigheid valt dit uiteindelijk ook wel mee.

Pluspunten
+ Heerlijke geur
+ Reinigt goed
+ Stevig en degelijke fles

Minpunten
- Misschien de prijs
- Niet goed zichtbaar hoeveel er nog in zit



Axe bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Algemene informatie

Merk: Axe
Fabrikant: Unilever
Inhoud: 250 ml
Type: Douchegel voor mannen
Verkrijgbaar: drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.
Prijs: tussen de 3 en 4 euro

Bekijk de TV-commercial van Axe Twist Showergel op Youtube




zaterdag 16 februari 2013

Gillette Series Scheergel Beschermend: een fris en beschermend gevoel na een comfortabelere scheerbeurt


Ik gebruik eigenlijk altijd Gillette scheergel, omdat ik dit gewoon een fijn product vind waar ik tevreden over ben. Waarom zou ik dan overstappen op iets anders? De Gillette Series heeft verschillende soorten scheergels. Meestal koop ik Gillette Scheergel Beschermend of Gillette Scheergel Voor De Gevoelige Huid, omdat ik snel last heb van een geirriteerde huid na een scheerbeurt. Ik merk duidelijk dat ik daar minder last van heb bij gebruik van deze producten. Na mijn uitgebreide review over een Gillette scheermes, nu tijd voor een review over een ander product van Gillette.

Gillette Series Scheergel Beschermend

Informatie over het merk Gillette

Gillette is een bedrijf dat in 1901 is opgericht door de uitvinder King Camp Gillette. In die tijd moesten scheermesjes elke keer bijgeslepen worden door de gebruiker, maar Gillette kwam met het idee om een vervangbaar dun metalen plaatje met een scherpe rand op de markt te brengen. Hij ontmoette de metaalkundige William Emery Nickerson waarmee ie samen het idee uitvoerde en de American Safety Razor Company oprichtte. Dit werd een succes, mede door de marketingstrategie: de houders werden weggegeven en met de verkoop van de mesjes werd de winst gemaakt. Deze formule hanteert het bedrijf nu nog ongeveer. De houders zijn goedkoop en worden soms nog weleens weggegeven, maar de mesjes zijn behoorlijk prijzig.

Naast scheermesjes verkoopt Gillette ook allerlei andere producten die met scheren te maken hebben, zoals scheerschuim, scheergel, gezichtsscrub, reinigingsgel, aftershave balsem, aftershave gel, gezichtscreme etc. Ondertussen is het bedrijf in 2005 overgenomen door Procter & Gamble. Het merk Gillette was altijd op het mannelijk geslacht gericht, maar verkoopt nu ook producten speciaal voor de vrouw, onder de naam Gillette Venus.

Wat belooft de fabrikant?

Gillette Scheergel Beschermend biedt een anti-frictielaag waardoor het scheermes soepeler glijdt en die helpt beschermen tegen sneetjes, rode huid en een trekkerige gevoel. Door de beschermende formule met amandel-olie zou het mesje makelijker over de huid glijden. Ze beloven een ongelooflijk zachte scheerbeurt.

Gillette Series Scheergel Beschermend

Hoe ziet de spuitbus eruit?

De metalen spuitbus waar de 200 ml gel in zit is 20 cm hoog en heeft een diameter van 5 cm. Door deze dikte ligt de bus fijn in je hand. Je kunt je hand er bijna helemaal omheen krijgen. Op de bus staat allerlei informatie als het logo van Gillette, de beloftes die de fabrikant maakt, de inhoud, de ingrediënten, contactgegevens etc. De teksten staan er in 3 talen op. Namelijk Duits, Frans en Nederlands, terwijl de ingrediënten er alleen maar in het Engels opstaan. De achtergrondkleur van de bus is donkerblauw met mintgroen waarbij er voornamelijk witte tekst op staat gedrukt. Er staat ook een afbeelding van de gel zelf op, zodat je kunt zien hoe deze eruit ziet. De bus staat onder druk, waarbij je deze dus moet beschermen tegen de zon en niet moet blootstellen aan een temperatuur dat hoger is dan 50 graden Celcius.

Hoe ziet er gel eruit en hoe ruikt deze?

De kleur van de gel heeft, zoals je op de foto ziet, een heldere lichtblauwe kleur. De kleur oogt erg fris. Na een half minuutje verandert de kleur een beetje naar wit, omdat het al een klein beetje meer schuimt. De gel heeft een erg sterke, frisse geur dat best wel scherp is. Ik ruik een hele lichte amandelgeur. De geur en kleur van de gel geven je al een erg fris gevoel dat ik ´s ochtends zeker wel kan gebruiken aangezien ik altijd moeite heb met wakker worden!

Gillette Series Scheergel Beschermend

Hoe gebruik je deze scheergel?

Je hebt maar weinig van de gel nodig om te gebruiken voor een scheerbeurt. Ik denk altijd dat ik te weinig heb als ik wat gel op mijn hand spuit, maar wanneer ik de gel uitsmeer over mijn gezicht heb ik al snel teveel. Het product is dus erg zuinig. Ik denk dat ik wel 2 maandjes met 1 bus kan doen voordat ie helemaal op is. Zorg voordat je gaat scheren dat je eerst het te scheren oppervlak goed nat maakt met warm water. Wrijf daarna de gel uit over je gezicht met cirkelende bewegingen zodat je alle plekjes goed bedekt met de gel. Wanneer de gel schuim is geworden en is uitgesmeerd over het te scheren oppervlak voelt dit lekker zacht aan. Het aanbrengen van de gel helpt het vocht vast te houden, waardoor de haartjes zachter worden en het scheren soepeler gaat. Als je een gevoelige huid hebt, kun je het beste de scheergel zo lang mogelijk in laten trekken voor een nog comfortabeler resultaat. Als je er met je scheermes overheen glijdt gaat dit lekker soepel. Wanneer je na het scheren je gezicht schoonspoelt voelt de huid lekker zacht en fris aan, dus ik vind dat het product zijn beloftes wel waar maakt.

Andere scheergel-producten van de Gillette Series

  • Scheergel voor de gevoelige huid
  • Scheergel Conditionerend
  • Scheergel Extra Comfort
  • Scheergel Cool Cleansing
  • Scheergel Pure & Sensitive
  • Exfoliërende Scrub met Aloe Vera
  • Reinigingsgel
  • Aftershave Balsem met Aloe Vera
  • Aftershave Gel met Aloe Vera
  • Arctic Ice Splash
  • Cool Wave Splash
  • Gezichtscrème met Aloe Vera
  • Gezichtscrème SPF 15 met Aloe Vera

Conclusie 

Ik ben zeer tevreden over dit product van Gillette Series en gebruik het eigenlijk al jaren. Ik merk duidelijk dat het helpt tegen mijn geirriteerde huid na het scheren en de gel geeft ook een erg fris gevoel. Van een branderig gevoel tijdens of na een scheerbeurt heb ik geen last meer en het product is ook nog eens zeer zuinig in gebruik.

Pluspunten
+ Comfortabeler scheren
+ Geen irritatie na een scheerbeurt
+ Een fris gevoel na een scheerbeurt

Minpunten
- Misschien de prijs




Gillette scheergel bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Algemene informatie

Merk: Gillette
Fabrikant: Procter & Gamble
Type: scheergel
Verkrijgbaar: drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.
Prijs: tussen € 4,29 en € 5,39

Een paar scheer tips

  • Scheer je na een warme douche. Wanneer je hiervoor geen tijd hebt, kun je ook een paar minuten je gezicht deppen met warm water voor je jezelf gaat scheren. Het maakt de haartjes zachter waardoor het makkelijker afscheerbaar is.
  • Scheer je kin en het gebied rond je mond als laatste. Dit zijn namelijk de meest lastige en gevoeligste plekken om te scheren. Wanneer je de scheergel langer laat inwerken op deze plaatsen worden de haartjes nog zachter, waardoor je ze makkelijker kunt afscheren.





vrijdag 15 februari 2013

Adidas Pure Game Showergel (Guaiac Wood Extract): een lekkere douchegel om mee wakker te worden!


Adidas Pure Game Showergel (Guaiac Wood Extract): een lekkere douchegel om mee wakker te worden!

Informatie over het merk Adidas

Adidas is een bekend sportkledingmerk dat de meeste mensen wel zullen kennen. Het is een Duits bedrijf dat in 1949 is opgericht door Adolf (Adi) Dassler. Ze verkopen diverse producten voor allerlei sporten als hardlopen, voetbal, tennis, golf, cricket, basketball, lacrosse, rugby, skateboarding etc. Adidas is ook sponsor van vele beroemde sporters en vele sportevenementen. Tegenwoordig heeft Adidas meer dan 42.000 werknemers en zit wereldwijd verspreid.

Waar kan ik Adidas Pure Game Showergel kopen?

Deze douchegel is te koop bij drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.




Wat is Guaiacum?

Guaiacum is een soort boom of struik die in de tropische gebieden van Amerika voorkomen. De Guaiacum officinale is de nationale bloem van Jamaica. Guaiacum staat ook erg bekend als leverancier van het harde pokhout.

Hoe ziet de fles eruit?

De 250 ml douchegel zit in een plastic fles van ongeveer 16 cm hoog (inclusief de dop), 7 cm breed en bijna 4 cm diep (zie foto's). De fles is transparant zodat je makkelijk kunt zien hoeveel douchegel er nog in zit. Hoofdkleuren van de fles zijn zwart, wit, zilvergrijs en limoengroen. De fles heeft een opvallend ontwerp, waardoor je ze makkelijk in de schappen van de winkel kunt vinden. Voorop staat duidelijk het logo van Adidas en elke douchegel variant heeft zijn eigen kleur. Achterop staat informatie als de beloftes die Adidas doet, de ingrediënten (zie onderaan deze review) en de contactgegevens, voor als je vragen, klachten of suggesties hebt. Tevens staat erop vermeld dat het product na openen nog 30 maanden houdbaar is. Het valt me op dat dit erg lang is, aangezien bijvoorbeeld Axe douchegels maar 12 maanden na openen houdbaar zijn.

Adidas Pure Game Showergel (Guaiac Wood Extract): een lekkere douchegel om mee wakker te worden!

Hoe ziet deze fijne douchegel eruit en hoe ruikt het?

De kleur van deze Adidas douchegel is limoenachtig groen of geel. De geur is zurig fris, waarvan je zeker meteen wakker wordt. Het ruikt naar citroen, maar niet extreem zuur. De geur en kleur doet me denken aan de Anti Hangover en Rise Up douchegels van Axe. Deze zijn alleen qua geur een stuk zuurder. Eigenlijk vind ik deze Pure Game van Adidas net iets lekkerder ruiken. De douchegel is een behoorlijk dikke, maar zachte substantie, waardoor deze niet snel van je hand afglijdt. Erg fijn in gebruik dus!

Adidas Pure Game Showergel (Guaiac Wood Extract): een lekkere douchegel om mee wakker te worden!

Is deze goede douchegel van Adidas fijn in gebruik?

De fles heeft een handig formaat en ligt lekker in de hand. Op de zijkanten zitten kleine uitstekende puntjes. Deze zijn niet scherp, maar zorgen er wel voor dat de fles niet snel uit je hand glijdt. Ook wanneer je handen door water of zeep wat glad is. De fles is van stevig plastic en voelt stevig aan. De fles kan dus wel tegen een stootje. Ook wanneer je hem een paar keer zou laten vallen. De klikdop werkt goed en sluit goed af. De fles kun je dus ook makkelijk op vakantie meenemen. Het doseren van de douchegel gaat soepel. Ik doe ongeveer 3 tot 4 weken met één fles.

Adidas Pure Game Showergel (Guaiac Wood Extract): een lekkere douchegel om mee wakker te worden!

Andere douchegels van Adidas

Fresh Impact, Fair Play, Ice Dive, Dynamic Pulse, Team Force, Deep Energy, Victory League.

Conclusie

Ondanks dat dit een nieuw merk is voor mij, ben ik zeer tevreden. De douchegel lijkt op de Anti Hangover en Rise Up douchegels van Axe, maar stiekem vind ik deze net iets lekkerder ruiken. Het geeft ook een beetje een verkoelend gevoel, omdat er menthol in zit. De douchegel zelf heeft een goede dikte en samenstelling, waardoor je deze makkelijk en soepel uitsmeert. De fles is van goede kwaliteit en de prijs valt ook zeker wel mee. Ik ben dus helemaal tevreden over deze Pure Game douchegel van Adidas.

Pluspunten
+ Lekkere frisse geur
+ Reinigt goed
+ Handig in gebruik

Minpunten
Geen



Adidas douchegel bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Merk: Adidas
Inhoud: 250 ml (ook verkrijgbaar in 400 ml verpakking)
Type: douchegel voor mannen
Verkrijgbaar: drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.
Prijs: rond € 3

Ingrediënten

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl, Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Cetyl  Hydroxyethylcellulose, Coco-Glucoside, Citric Acid, Menthol, Disodium Edta, Linalool, Limonene, Polyquaternium-7, Butylphenyl Methylpropional, Sodium Hydroxide, Guaiacum Officinale Wood Extract, BHT, FD&C Yellow no. 6 (CI15895), FD&C Yellow no. 5 (CI19140), FD&C Blue no. 1 (CI42090).



dinsdag 29 januari 2013

Axe Showergel - Dark Temptation: een douchegel van chocola en karamel


Axe Showergel - Dark Temptation: een douchegel van chocola en karamel

Informatie over het merk Axe

Axe is een merk van Unilever, dat in sommige andere landen onder de naam Lynx wordt verkocht. Dit merk verkoopt o.a. deodorant, douchegel en parfum. In de Axe-reclames worden de producten neergezet alsof ze een grote aantrekkingskracht hebben op vrouwen, het Axe-effect.

Waarom Axe Dark Temptation douchegel voor mij?

Sowieso ben ik erg tevreden over de kwaliteit van alle producten van Axe en zal niet zo snel overstappen op een ander merk. Na mijn enthousiasme over de geur van de Dark Temptation Deoroller van Axe wilde ik graag een ander product proberen in deze lijn. Tijdens mijn bezoek aan de drogist zag ik de douchegel met deze geur staan en was erg benieuwd of ik net zo tevreden zou zijn als over de deoroller. Spannend!

Waar kan ik de Axe Dark Temptation douchegel kopen of bestellen?

Deze douchegel is te koop bij drogisten, warenhuizen, supermarkten en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, C1000, Albert Heijn, Jumbo, Wehkamp of Otto.

Verpakking

De Dark Temptation douchegel zit in de bekende plastic flessen van Axe die een aparte en typische Axe vormgeving hebben, waardoor ze bijna altijd wel meteen te herkennen zijn in de schappen van de winkel. Deze fles is alleen niet transparant, maar zwart van kleur. Op de voorkant staat het woord AXE in het zilver met daaronder de woorden 'Dark Temptation' in bruine en gouden tinten. Op de achtergrond van het etiket zijn bruine en goudkleurige golven afgebeeld om het een echt chocolade/karamel uiterlijk te geven. Op de achterkant staat dat AXE Dark Temptation een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft. Er wordt vermeld dat het product dermatologisch is getest en de huid niet uitdroogt. Helemaal onderaan staan de contactgegevens en de ingrediënten van het product. Inhoud van de fles is 250 ml.

Axe Showergel - Dark Temptation: een douchegel van chocola en karamel

De fles is ongeveer 17 cm hoog, 3 cm dik en ongeveer tussen de 6 en 8 cm breed (fles is loopt van breed naar iets smaller). De fles ligt lekker in de hand en is aan de zijkanten geribbeld waardoor hij onder de douche niet snel uit je handen zal glijden. Bovenop zit een grote zwarte klikdop dat vastzit aan het flesje. De dop klikt goed op de fles, zodat als je de fles bijvoorbeeld meeneemt op vakantie, deze niet snel zal lekken. De fles zelf is helaas niet transparant, zodat je niet precies kunt zien wanneer deze bijna op is.

Hoe ziet deze Axe douchegel eruit en hoe ruikt het?

De sterkte van de geur vind ik van de douchegel eerlijk gezegd een beetje tegenvallen. Hij is niet zo zoet als de geur van de deoroller en door de karamel- en chocoladegeur ruik ik een lichte, maar ook typische frisse douchegelgeur heen. Deze combinatie vind ik niet zo geslaagd. De geur is wel sterk aanwezig, maar na het douchen verdwijnt deze sneller dan ik gewend ben van de Axe douchegels. Ik schrok wel toen ik voor het eerst de douchegel uit de fles kneep. Deze is namelijk lichtbruin alsof je stroop of motor-olie uitsmeert over je lichaam. Niet echt een kleur dat je gewend bent van een douchegel.

Axe Showergel - Dark Temptation: een douchegel van chocola en karamel

Is deze douchegel van Axe fijn in gebruik?

De gel is wat dunner van samenstelling dan bijvoorbeeld de Anti-Hangover of Hot Fever, maar is wel fijn om aan te brengen op je lichaam. Ik heb het gevoel dat je iets meer van deze douchegel nodig hebt dan bijvoorbeeld van de andere douchegels die ik net noemde. Het ligt er natuurlijk aan hoeveel je per keer gebruikt, maar je kunt zeker wel met 1 fles makkelijk een aantal weken tot een paar maandjes doen totdat ie helemaal op is. Misschien ben ik zelf niet helemaal tevreden over de geur, maar de douchegel zelf reinigt wel gewoon goed en dat is natuurlijk het belangrijkste van zo'n product.

Ook is deze geur voor de liefhebbers verkrijgbaar als:

  • Deodorant Bodyspray
  • Deoroller
  • Eau de Toilette
  • Aftershave

Conclusie 

Ik vind de geur van het product zelf een beetje tegenvallen omdat mijn verwachtingen na de deoroller misschien iets te hoog waren. Hierdoor zal ik het product niet zo snel meer kopen, maar laat ik duidelijk zijn dat het product wel goed reinigt. Dus als je de geur wel lekker vindt ruiken, is dit een heel goed product dat zijn geld zeker waard is.

Pluspunten
+ Reinigt goed
+ Stevig en degelijke fles

Minpunten
- Misschien de prijs
- Sterkte van de geur vind ik wat tegenvallen



Axe bestellen bij Bol.com?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Merk: Axe
Fabrikant: Unilever
Inhoud: 250 ml
Type: Douchegel voor mannen
Verkrijgbaar: bij drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.
Prijs: tussen de 3 en 4 euro

Bekijk de TV-commercial van Axe Dark Temptation op youtube




Dove For Men & Care Aqua Impact Body & Face Shower Gel: de verzorgende douchegel voor mannen!


Hoe ontstaat droge huid?

Vooral in de winter hebben mensen last van droge huid. Dit komt vaak door de combinatie van de centrale verwarming die voor droge lucht zorgt, de droge vrieskou en wind buiten, te lang en te heet douchen, gebruik van zepen en overgeparfumeerde producten etc. De hoeveelheid huidvetten in de huid wordt minder, waardoor de balans van de vochthuishouding in de huid verdwijnt. Er ontstaat een tekort aan water in de hoornlaag. Dit zorgt ervoor dat de huid uitdroogt waarbij je last kunt hebben van een rode, schilferende huid en kleine kloofjes.

Dove For Men & Care Aqua Impact Body & Face Shower Gel: de verzorgende douchegel voor mannen!

Waar kan ik Dove For Men kopen of bestellen?

Deze douchegel is te koop bij drogistenwarenhuizen, supermarkten en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Albert Heijn, C1000, Plus, Jumbo, Wehkamp of Otto.

Informatie over het merk Dove

Veel mensen kennen de duif, het logo van Dove, wel. Het bedrijf startte in 1957 met de verkoop van cosmetica-producten en stond bekend om de hydraterende crème die speciaal voor de droge en gevoelige huid was. In 1980 brachtten ze de eerste hydraterende wasgel op de markt, waar ze later deodorants, gezichtsreinigers, bodylotions, shampoos en conditioners aan toevoegden. Sinds 1991 verkoopt Dove ook zijn producten in Nederland en is ondertussen het grootste merk in persoonlijke reinigingsmiddelen. Het merk wordt in 80 landen verkocht en levert jaarlijks een omzet van ongeveer 2,5 miljard euro.

Dove For Men & Care Aqua Impact Body & Face Shower Gel: de verzorgende douchegel voor mannen!

Hoe ziet de fles eruit waar deze goede douchegel in zit?

De 250 ml douchegel zit in een plastic fles van ongeveer 18,5 cm hoog, 3 cm diep en 7 cm breed. De fles heeft een blauw-grijze achtergrondkleur. Omdat Dove eigenlijk op vrouwen gericht is, hebben ze deze nieuwe producten voor de mannen een andere vormgeving gegeven. Het ziet er inderdaad mannelijker uit, maar het had van mij toch wel mannelijker gemogen. De fles ziet er redelijk chique, simpel en toch degelijk uit. Elke soort product van Dove Men+Care heeft zijn eigen kleurtje. Deze Aqua Impact heeft groene tinten. Voorop staat in het groot het logo van Dove Men+Care (inclusief de bekende duif) met wat informatie vermeld. Ook achterop staat informatie vermeld zoals de beloftes die de fabrikant maakt, gebruik, ingrediënten, hoeveelheid en de contactinformatie voor als je vragen, klachten of suggesties hebt. Onderaan de fles zit een klikdop die makkelijk open en dicht gaat. De fles hoor je dan ook op zijn kop weg te zetten en te bewaren, zodat er bij gebruik meteen douchegel uit te krijgen is.

Dove For Men & Care Aqua Impact Body & Face Shower Gel: de verzorgende douchegel voor mannen!

Hoe ziet deze fijne douchegel eruit en hoe ruikt het?

De kleur van deze Aqua Impact douchegel van Dove is parelmoer lichtgroen. Het is een behoorlijk dikke, stevige substantie, waardoor het niet snel van je hand zal glijden. De geur is heel erg fris en een beetje naar het zurige toe. Toch blijft het een typische zachte Dove-geur. De douchegel heeft een verkoelend effect. Misschien dat er iets in zit dat op tijgerbalsem lijkt. Dat gevoel heb ik namelijk een beetje na het douchen. Een perfecte douchegel met dit warme weer dus.

Dove For Men & Care Aqua Impact Body & Face Shower Gel: de verzorgende douchegel voor mannen!


Is deze goede douchegel van Dove fijn in gebruik?

De fles heeft een handig formaat en ligt lekker in de hand. Omdat het plastic niet glad maar redelijk ruw is, glijdt deze niet zo snel uit de hand, ook al is de fles nat. Het product is dus erg fijn in gebruik! De fles zelf is van stevig plastic, waar een goedwerkende klikdop op zit. Handig is dat ze dit aan de onderkant van de fles hebben gemaakt, zodat de fles eigenlijk op zijn kop weg wordt gezet en bewaard. Wanneer je de douchegel wilt gebruiken, hoef je dus niet eerst te schudden. De douchegel komt er namelijk redelijk snel uitglijden. De douchegel reinigt gewoon goed (zoals we minimaal kunnen verwachten), maar deze douchegel verzorgt en verzacht ook nog eens je huid. Het product is na openen minimaal nog een jaar houdbaar. Ik doe ongeveer 3 tot 4 weken met één fles.

Andere douchegels van Dove Men+Care

  • Daily Purifying
  • Extra Fresh
  • Clean Comfort
  • Sensitive Clean Comfort




Conclusie

Ik ben erg tevreden over deze Aqua Impact douchegel van Dove Men Care. Het is een zachte, verkoelende douchegel met een lekker fris geurtje. Het verzorgt en verzacht de huid, waardoor ik minder snel last heb van droge plekken op mijn huid. Het product is, omdat het een behoorlijk dikke substantie is, iets minder zuinig dan andere douchegels van Dove. Ook is de prijs aan de hoge kant, maar dat is eigenlijk met alle goede douchegels. Wat mij betreft krijgt het product dan ook 4 hele dikke sterren!

Pluspunten
+ Verzorgt en verzacht goed
+ Reinigt goed
+ Geur is minimaal, maar wel lekker

Minpunten
- Best prijzig



Dove for men douchegel bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!




Merk: Dove
Fabrikant: Unilever
Inhoud: 250 ml (ook verkrijgbaar in 400 ml verpakking)
Type: douchegel voor mannen
Verkrijgbaar: bij drogistenwarenhuizen, supermarkten en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Albert Heijn, C1000, Plus, Jumbo, Wehkamp of Otto.
Prijs: tussen € 3,50 en € 4,20

Bekijk de TV-commercial van Dove For Men op youtube

Ingrediënten

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Petrolatum, Acrylates Copolymer, Parfum, Maris Sal, Cocamide MEA, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, BHT, PPG-12, Tetrasodium EDTA, DMDM Hydantoin, Benzyl Salicylate, Buthylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090.


Gekozen product van het jaar 2011

Wat leuk is om te weten, is dat de Dove Men Care douchegels uitgekozen zijn tot product van het jaar 2011. Tot deze conclusie kwamen 6.000 consumenten in Nederland uit alle leeftijdsgroepen, sociale klassen en regio´s. Dove Men Care mag nu een jaar lang het kwaliteitslogo op zijn flessen laten zien.


Een paar tips om een droge huid te voorkomen!

  • Zet de verwarming thuis niet te hoog zodat de lucht niet te droog wordt. Hang vochtverdampers aan je radiator om de lucht in huis vochtig te houden.
  • Zorg bij koud weer voor goede kleding en handschoenen die je huid beschermen. 
  • Oplosmiddelen en zepen zorgen ervoor dat de huid ontvet wordt. Ze zijn vooral schadelijk in combinatie met warm water. Probeer ze daarom zo weinig mogelijk te gebruiken! 
  • Neem geen hete douches en douche niet langer dan 10 minuten




Armani Code For Men: een heerlijke zoete, zachte geur die de hele dag blijft hangen


Ik gebruikte al jaren de Joop Go en Joop Jump Eau De Toilette en wilde toch eens overstappen op een nieuw geurtje. Aangezien ik hier best moeilijk in ben heb ik bij de Etos een hele hoop geurtjes uitgeprobeerd. Uiteindelijk kwam ik uit op de Armani Code For Men. Niet dat ik precies wist hoe die rook op dat moment, want ik stonk een uur in de wind na al die geurtjes geprobeerd te hebben, maar toch kwam ie het meest dichtbij de geur die ik zocht. Wat mijn ervaring verder ermee is lees je hieronder..
Armani Code For Men: een heerlijke zoete, zachte geur die de hele dag blijft hangen

Waar kan ik Giorgio Armani Code kopen of bestellen?

Deze geur is te koop bij drogisten, parfum winkels en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Douglas, Bol.com, Parfum.nl, Drogisterij.net, Wehkamp, Otto of Bol.com

Hoe ziet de Armani Code fles uit?

Dit stijlvolle flesje is gemaakt van dik zwart glas een heeft een lichte zandlopersvorm, omdat ie in het midden iets naar binnen is gedrukt. Inclusief dop is het flesje 8 cm hoog en heeft het een diameter van ongeveer 4 cm. Dit zijn de afmetingen van de 30 ml versie. Voorop staat in het grijs het woord 'Armani' met daaronder de witte tekst 'Code'. Dit is de enige opdruk op het flesje, dus ze hebben het simpel en stijlvol gehouden. Op de onderkant van de fles zit een stickertje geplakt met info als de hoeveelheid en de contactgegevens. De zwarte dop is van matzwart hard plastic die je er makkelijk op en af kunt draaien.

Hoe ruikt Armani Code?

De fabrikant vertelt zelf dat de geur een combinatie is van bergamot en lemon met zachte kenmerken van olijfbloesem, die met Guaiac hout en Tonka Boon verwarmd wordt. Of dit allemaal klopt weet ik natuurlijk niet, maar ik kan de geur het best omschrijven als een zachte zoete geur met een vleugje kruiden. Ook doet de geur me een beetje aan iets oosters denken. Lichtjes ruik ik iets van vanille of amandel en dat kan kloppen, want na een beetje speurwerk op internet kom ik erachter dat de geur van de Tonkaboon iets weg heeft van vanille, amandel, kaneel en kruidnagel. Het frisse dat ik in de geur ruik komt van de lemon en bergamot. Bergamot is een Italiaanse zure citrusvrucht die zijn naam heeft te danken aan de plaats Bergamo. Weer wat geleerd!

Armani Code For Men: een heerlijke zoete, zachte geur die de hele dag blijft hangen

De geur is zeker niet scherp dat het product erg aangenaam maakt. Het luchtje is wel aanwezig, maar blijft een beetje op de achtergrond. Daarom was ik in het begin bang dat als ik het 's ochtends op zou spuiten de geur 's middags verdwenen zou zijn, maar dit is gelukkig niet het geval. Bijspuiten is dus helemaal niet nodig, want de geur blijft de hele dag of nacht (met uitgaan) hangen. De Armani Code is voor de iets stijlvollere man in de leeftijd van 25 t/m 45 denk ik. De reclame van dit product oogt in ieder geval wel heel chique.

Is de Armani Code fijn in gebruik?

Het spray-pompje werkt goed en soepel en verspreidt een hele fijne nevel. Je hebt dus geen last van grotere druppels tijdens het opspuiten van dit geurtje. Ik hoef maar 1 keer te spuiten met deze geur van Armani en met uitgaan kun je 2 keer spuiten, maar meer is echt niet nodig. Het is dus wel duidelijk dat dit product zeer zuinig in gebruik is. Het flesje ligt lekker in de hand en de dop is er makkelijk vanaf te draaien. De 30 ml is een behoorlijk klein flesje. Veel kleiner dan dat je in de commercial van Armani ziet. Voordeel hiervan is wel dat je 'm makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Ik denk dat ik met dit flesje ongeveer een half jaar kan doen voordat ie op is, waarschijnlijk zelfs langer.

Hoeveel kost de parfum Armani Code?

Deze geur is in de volgende maten te krijgen:
30 ml - tussen € 31 en € 47
50 ml - tussen € 42 en € 58
75 ml - tussen € 53 en € 70
125 ml - tussen € 66 en € 88

Goed rondkijken op internet is dus zeker de moeite waard, alhoewel ik 'm zelf altijd gewoon bij de Etos haal als ik daar toch ben. Bij een online webwinkel komen natuurlijk ook de verzendkosten bij.

Armani Code For Men: een heerlijke zoete, zachte geur die de hele dag blijft hangen

Zijn er nog andere producten in de Code lijn van Giorgio Armani?

  • Aftershave Balm
  • Aftershave Lotion
  • Deodorant Spray
  • Deodorant Stick
  • Douchegel

Conclusie

Ik ben helemaal happy met deze nieuwe geur en ben blij dat ik eindelijk weer eens over ben gestapt op iets nieuws. De Armani Code is een zachte stijlvolle geur dat op de achtergrond blijft maar wel de hele dag blijft hangen. Het spray-pompje werkt perfect en het flesje is van goede degelijke kwaliteit. Het product is erg zuinig in gebruik waardoor de prijs uiteindelijk ook wel meevalt. Het is geen goedkoop geurtje, maar je hebt dan wel een echte Armani geur! Hou je van een zoet geurtje, dan kan ik je deze Armani Code zeker aanraden!

Pluspunten
+ Erg lekkere zachte geur
+ Zeer zuinig in gebruik

Minpunten
- Misschien de aanschafprijs




Armani bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Merk: Armani
Type: Code for Men
Inhoud: 30 ml
Prijs: tussen € 35 en € 55 (goed rondkijken loont)
Verkrijgbaar: bij drogisten, parfum winkels en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Douglas, Bol.com, Parfum.nl, Drogisterij.net, Wehkamp, Otto of Bol.com

Bekijk online de TV-Reclame van Armani Code op Youtube




zaterdag 26 januari 2013

Nivea For Men Hydraterende Bodylotion: een goede bodylotion voor mannen!

Nivea For Men Hydraterende Bodylotion

Waar ik kan ik deze Nivea For Men Hydraterende Bodylotion kopen?

De body lotion is te koop bij drogisterij (zoals Kruidvat, Etos, Trekpleister etc.), supermarkt (zoals Albert Heijn, Jumbo, C1000 etc.), webshop (zoals bol.com, Wehkamp.nl, deonlinedrogist.nl, drogisterij.net, topdrogist.nl etc.).

Hoe ziet de verpakking er van deze Nivea For Men Bodylotion uit?

De donkerblauwe plastic fles is ongeveer 20 cm hoog inclusief de dop. De fles is 8 breed en 3 cm diep. Op de voorkant staat duidelijk aangegeven wat erin zit, dus dit is handig wanneer je op zoek bent naar dit product in de winkel. Alle informatie staat er in 2 talen op, namelijk Nederlands en Frans. De fles heeft de kleuren blauw, zilvergrijs en wit.





Hoe ruikt deze bodylotion en hoe ziet de lotion eruit?

Deze bodylotion voor mannen heeft gelukkig geen sterke geur. Ik, als man zijnde, heb in de winter een droge huid en heb dan ook echt wel een bodylotion nodig. Maar ik ga echt geen lotion gebruiken die een sterke geur heeft. Gelukkig heeft Nivea aan deze eis voldaan met hun Nivea For Men producten en heeft deze bodylotion een redelijk neutrale geur. De lotion heeft een witte kleur en is redelijk dik van structuur.

Nivea For Men Hydraterende Bodylotion
De bodylotion 

Is de Nivea bodylotion fijn in gebruik?

Zoals ik al vertelde is de lotion redelijk dik van structuur, dus kun je het makkelijk verdelen. Het blijft goed op je hand zitten en lekt er niet snel vanaf.  De bodylotion is niet al te vettig en trekt redelijk snel in. Dit is namelijk ook een eis van mij: het moet snel intrekken. Wanneer plekken op mijn lichaam erg droog zijn, voel je de body lotion meteen opgezogen worden door de huid. Je kunt er dan nog een keer overheen gaan met de lotion, want de huid heeft het dan waarschijnlijk gewoon nodig. De fles is groot, maar niet te groot, zodat hij fijn in de hand ligt. Het plastic voelt wat ruw aan. Dit is fijn, zodat de fles niet snel uit je handen glijdt als je bodylotion aan je handen hebt zitten.

Nivea For Men Hydraterende Bodylotion
De doseeropening

Werkt deze Nivea Body Lotion For Men goed?

Ik vind dat deze bodylotion goed werkt. Het insmeren gaat fijn, de bodylotion trekt snel in en je huid wordt er daadwerkelijk zachter en soepeler van. Wanneer ik een droge huid heb, jeukt dit best wel erg, maar door gebruik van deze Nivea bodylotion verdwijnt dit eigenlijk vrijwel meteen. Je voelt dat het de hele dag werkt, omdat je huid niet meer trekt en zacht aanvoelt. De belofte van de fabrikant dat het 24 uur werkt klopt dus helemaal!

Conclusie

Ik ben helemaal tevreden met deze goede bodylotion van Nivea. Mijn eisen zijn dat het niet sterk mag ruiken, goed in te smeren is, snel in moet trekken en het ook echt moet werken. En daar voldoet deze body lotion helemaal aan. Wanneer je als man in de winter last hebt van een droge huid, kan ik je deze Nivea For Men Hydraterende Bodylotion dan ook zeker aanraden!

Pluspunten
+ Heeft een minimale, neutrale geur
+ Makkelijk in te smeren
+ Trekt snel in
+ Huid voelt naderhand soepel en zacht

Minpunten
- Geen



Nivea for men bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Merk: Nivea
Soort product: Bodylotion For Men
Type: voor de normale huid
Inhoud: 250 ml
Verkrijgbaar: drogisterij (zoals Kruidvat, Etos, Trekpleister etc.), supermarkt (zoals Albert Heijn, Jumbo, C1000 etc.), webshop (zoals bol.com, Wehkamp.nl, deonlinedrogist.nl, drogisterij.net, topdrogist.nl etc.)
Prijs: tussen € 5 en € 7


Hoe ontstaat droge huid?

Vooral in de winter hebben mensen last van droge huid. Dit komt vaak door de combinatie van het wassen met zeep, de centrale verwarming die voor droge lucht zorgt en de droge vrieskou en wind buiten. De hoeveelheid huidvetten in de huid wordt minder, waardoor de balans van de vochthuishouding in de huid verdwijnt. Er ontstaat een tekort aan water in de hoornlaag. Dit zorgt ervoor dat de huid uitdroogt waarbij je last kunt hebben van een rode, schilferende huid.

Tips om een droge huid te voorkomen

  • Zet de verwarming thuis niet te hoog zodat de lucht niet te droog wordt. Hang vochtverdampers aan je radiator om de lucht in huis vochtig te houden.
  • Oplosmiddelen en zepen zorgen ervoor dat de huid ontvet wordt. Ze zijn vooral schadelijk in combinatie met warm water. Probeer ze daarom zo weinig mogelijk te gebruiken!
  • Zorg bij koud weer voor goede kleding en handschoenen die je huid beschermen.

Zoek je andere verzorgingsproducten voor mannen die een droge huid verzorgen?





maandag 21 januari 2013

Dove For Men & Care Sensitive Clean Body & Face Shower Gel: de verzorgende douchegel voor mannen met een gevoelige huid!


Hoe ontstaat droge huid?

Vooral in de winter hebben mensen last van droge huid. Dit komt vaak door de combinatie van de centrale verwarming die voor droge lucht zorgt, de droge vrieskou en wind buiten, te lang en te heet douchen, gebruik van zepen en overgeparfumeerde producten etc. De hoeveelheid huidvetten in de huid wordt minder, waardoor de balans van de vochthuishouding in de huid verdwijnt. Er ontstaat een tekort aan water in de hoornlaag. Dit zorgt ervoor dat de huid uitdroogt waarbij je last kunt hebben van een rode, schilferende huid en kleine kloofjes.

Dove For Men & Care Sensitive Clean Body & Face Shower Gel: de verzorgende douchegel voor mannen met een gevoelige huid!

Het merk Dove

Veel mensen kennen de duif, het logo van Dove, wel. Het bedrijf startte in 1957 met de verkoop van cosmetica-producten en stond bekend om de hydraterende crème die speciaal voor de droge en gevoelige huid was. In 1980 brachtten ze de eerste hydraterende wasgel op de markt, waar ze later deodorants, gezichtsreinigers, bodylotions, shampoos en conditioners aan toevoegden. Sinds 1991 verkoopt Dove ook zijn producten in Nederland en is ondertussen het grootste merk in persoonlijke reinigingsmiddelen. Het merk wordt in 80 landen verkocht en levert jaarlijks een omzet van ongeveer 2,5 miljard euro.




Hoe ziet de verpakking van deze fijne douchegel eruit?

De 250 ml douchegel zit in een plastic fles van ongeveer 18,5 cm hoog, 3 cm diep en 7 cm breed. De fles heeft een blauw-grijze achtergrond kleur. Omdat Dove eigenlijk op vrouwen gericht is, hebben ze deze nieuwe producten voor de mannen een andere vormgeving gegeven. Het ziet er inderdaad mannelijker uit, maar het had van mij toch wel mannelijker gemogen. De fles ziet er redelijk chique, simpel en toch degelijk uit. Elke soort product van Dove Men+Care heeft zijn eigen kleurtje. Deze Sensitive Clean heeft witte/lichtgrijze tinten. Voorop staat in het groot het logo van Dove Men+Care (inclusief de bekende duif) met wat informatie vermeld. Ook achterop staat informatie vermeld zoals de beloftes die de fabrikant maakt, gebruik, ingrediënten, hoeveelheid en de contactinformatie voor als je vragen, klachten of suggesties hebt. Onderaan de fles zit een klikdop die makkelijk open en dicht gaat. De fles hoor je dan ook op zijn kop weg te zetten en te bewaren, zodat er bij gebruik meteen douchegel uit te krijgen is.

Dove For Men & Care Sensitive Clean Body & Face Shower Gel: de verzorgende douchegel voor mannen met een gevoelige huid!

Hoe ziet deze douchegel van Dove eruit en ruikt hij lekker?

De geur van deze Sensitive Clean douchegel van Dove is erg zacht, zoals alle Total Skin Comfort douchegels. Ik vind het iets weg hebben van een andere douchegel van Dove, namelijk de Clean Comfort. Alleen is de geur veel minder sterk. Het doet me ook erg aan een zonnebrandcrème denken, waardoor ik al meteen de zomer kan ruiken. Het is echt een vakantiegeurtje. Deze douchegel is voor de gevoelige huid, dus ga ik ervan uit dat er geen parfum in zou zitten, maar dit is helaas wel het geval. Een stuk minder, dat wel. Maar je ruikt het wel. De kleur van deze douchegel is transparant wit. Het is een behoorlijk dikke substantie en glijdt daardoor niet van je handen af, waardoor het redelijk zuinig is in gebruik. De douchegel voelt erg zacht aan.

Dove For Men & Care Sensitive Clean Body & Face Shower Gel: de verzorgende douchegel voor mannen met een gevoelige huid!

Is deze goede douchegel van Dove fijn in gebruik?

De fles heeft een goed formaat en ligt lekker in de hand. Omdat het plastic niet glad maar best ruw is, glijdt deze niet snel uit de hand, ook al is de fles nat. Erg fijn in gebruik dus! De fles zelf is van stevig plastic, waar een goedwerkende klikdop op zit. Handig is dat ze dit aan de onderkant van de fles hebben gemaakt, zodat de fles eigenlijk op zijn kop weg wordt gezet en bewaard. Wanneer je de douchegel wilt gebruiken, hoef je dus niet eerst te schudden. De douchegel komt er namelijk redelijk snel uitglijden. Je moet wel een beetje knijpen, want de douchegel is een dikke, zachte substantie. Het product is na openen minimaal nog een jaar houdbaar. Ik doe ongeveer 4 weken met één fles.

Andere douchegels van Dove Men+Care:
  • Daily Purifying
  • Extra Fresh
  • Clean Comfort
  • Aqua Impact

Conclusie

Ik ben erg tevreden over deze Sensitive Clean Comfort van Dove Men Care. Het verzorgt en verzacht erg goed je huid. Voor in de winter is dit echt een perfect product. Ik heb in ieder geval minder last van droge plekken op mijn huid. Dat het speciaal voor de gevoelige huid is heb ik verder niet echt gemerkt. Er zit minder parfum in, maar helemaal parfumloos is het niet. Ik moet wel eerlijk toegeven dat andere douchegels van Dove Men Care iets zachter voor mijn huid waren dan deze douchegel. Je hebt echt veel minder tot bijna geen last van een droge huid. En daar heb ik eigenlijk wel wat geld voor over. Het product is redelijk zuinig in gebruik. De geur is minimaal, maar ruikt wel lekker. Het is geen goedkope douchegel, maar Dove is regelmatig in de aanbieding bij Kruidvat, Etos of Trekpleister. Meestal zijn dit 2+2 gratis of 1+1 gratis aanbiedingen. Je krijgt ze dan dus voor de helft van de prijs. Dit scheelt echt een hele hoop!

Pluspunten
+ Verzorgt en verzacht goed
+ Reinigt goed
+ Geur is minimaal, maar wel lekker

Minpunten
- Best prijzig



Dove for men douchegel bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!




Merk: Dove
Fabrikant: Unilever
Inhoud: 250 ml (ook verkrijgbaar in 400 ml verpakking)
Type: douchegel voor mannen
Verkrijgbaar: drogisterij (zoals Etos, Trekpleister, Kruidvat etc.) supermarkt (zoals Albert Heijn, C1000, Plus, Jumbo etc.), webshops (zoals Drogisterij.net, Bol.com etc.)
Prijs: tussen € 3,50 en € 4,20

Ingrediënten

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Petrolatum, Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Parfum, Sodium Hydroxide, PPG-12, BHT, Tetrasodium EDTA, DMDM Hydantoin.

-> Bekijk hier de TV-commercial de Dove for Men Douchegel op Youtube


Gekozen product van het jaar 2011

Wat leuk is om te weten, is dat de Dove Men Care douchegels uitgekozen zijn tot product van het jaar 2011. Tot deze conclusie kwamen 6.000 consumenten in Nederland uit alle leeftijdsgroepen, sociale klassen en regio´s. Dove Men Care mag nu een jaar lang het kwaliteitslogo op zijn flessen laten zien.


Een paar tips om een droge huid te voorkomen!

  • Zet de verwarming thuis niet te hoog zodat de lucht niet te droog wordt. Hang vochtverdampers aan je radiator om de lucht in huis vochtig te houden.
  • Zorg bij koud weer voor goede kleding en handschoenen die je huid beschermen. 
  • Oplosmiddelen en zepen zorgen ervoor dat de huid ontvet wordt. Ze zijn vooral schadelijk in combinatie met warm water. Probeer ze daarom zo weinig mogelijk te gebruiken! 
  • Neem geen hete douches en douche niet langer dan 10 minuten





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...